Fotokunnskap i et nytt media.

Mobilkameraet - du har det med deg over alt, hele tiden. Men bildene blir dessverre ikke alltid like bra som du skulle ønske. Å gjøre en bra foto-shoot med mobilen er nødvendigvis ikke så vanskelig. Du trenger hverken den mest avanserte kameramobilen, eller årevis med erfaring. Med Mobilfotografens kurs får du en grunnleggende innføring i mobilfotografi. Vi jobber med alt fra å finne kreative motiv, til komposisjon av bilder, og fra enkel bilderedigering, og gjennomgår forskjellige nyttige foto-app’er .

Alle fotografier via fotograf Marco Villabrille

Se hele NRKs reality serie her


noun_218684.png

Mobilfotokurs for alle.

Kurset har en begrenset antall plasser til 10 deltakere slik at du får tilpasset innhold til din erfaring og dine behov.Kurset starter med en innføring i mobilfotografi; komposisjon, motiv, teknikker og utstyr. Vi går så ut i felten for å ta mobilfoto og samles igjen for å redigere bildene. Avslutningsvis presenterer og analyserer vi fotoene og ser nærmere på hvordan vi kan dele dem i sosiale medier, Instagram m.m.

noun_760570.png

Mobilfoto for bedrifter.

Lager du selv innlegg i sosialemedier på jobben din? Lær steg for steg å formidle et historia fra mobilen din. Enkel, kjapp, gøy, effektiv og kostnadsfri.

noun_771258.png

Skreddersydde kurs og foredrag

Vi skreddersyr kurs i mobilfotografi, mikroinnhold og visuell historieforte_ lling til dine behov, fra personlige kurs og gavepakker til workshops for bedrifter.